Beslenme Dostu Okul Projesi Kapsamında

Okulumuz Sağlık, Temizlik, Beslenme ve Yeşilay Kulübü öğrencilerimizin hastalıklardan korunması için büyük önem taşıyan "El Yıkama" ile ilgili bilgilendirme yapmakla kalmayıp öğrencilerimiz ile uygulamaları olarak el yıkama etkinliği düzenledi.

22.02.2020 617

Günlük yaşamda ellerimiz birçok şeyle temas ettiğinden çok sayıda mikrop barındırır. Bu nedenle sağlığımızı korumak açısından ellerimizi doğru şekilde yıkamak çok önemlidir. El hijyeni çocukluktan itibaren kazanılması ve yaşam boyu sürdürülmesi gereken bir davranış biçimidir.

Okulumuz Sağlık, Temizlik, Beslenme ve Yeşilay Kulübü tarafından bulaşıcı hastalıklardan korunmada el hijyeninin sağlanmasının önemini vurgulamak için öğrencilerimize doğru yöntemle el yıkama tekniği videosu izlettirildi. Öğrencilerimiz izledikleri tekniğin uygulamasını yaparak doğru el yıkama konusunda bilinçlendiler.    03-03-202003-03-2020