Atatürk Ortaokulu

Vizyon: Kdz. Ereğli de hem akademik hem de sosyal yönden önde gelen bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Milli Eğitimin Temel ve Genel İlkelerine bağlı,Atatürkçü Düşünce doğrultusunda;çağdaş ve etik değerleri benimseyen,bilim,teknoloji,kültür,spor ve sanata bölgesel ve ulusal düzeyde katkı sağlayabilecek araştırmacı,sorgulayıcı,yaratıcı,üretken,girişimci,rekabetçi,sosyal yönü gelişmiş vatansever bireyler yetiştirmek;onların hedeflerini belirlemede kılavuzluk ederek hedeflerine ulaştırmak için köprü vazifesi görmek ve bir üst öğretim kurumuna hazırlamak.

Başarılar: 2013-2014 Kız Futsal Türkiye Şampiyonu; 2021-2022 Kız Yıldız Futbol Türkiye 2´ncisi

Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: 5.Sınıf şubelerimizin tamamı İngilizce ağırlıklı eğitim görmektedir.
Servis Bilgisi: İsteyen öğrenciler özel okul servislerini kullanabilir.
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sportif Etkinlikler: Okulumuz Bisiklet, Eskrim, Futbol, Futsal, Okçuluk, Dart, Serbest Güreş, Kros, Satranç ve Tekvando spor branşlarında il ve ilçede yapılan müsabakalara aktif olarak katılım sağlamaktadır.
Bilimsel Etkinlikler: Okulumuz her yıl TUBİTAK 4006 projesine katılım sağlamaktadır.
Proje Çalışmaları: Okulumuz geleneksel hale gelen "İngilizce Dil Olimpiyatı" organizasyonunu ilçemizdeki ortaokulların katılımıyla düzenlemektedir. Ayrıca öğretmenlerimizin e-Twinning projelerine yönelik çalışmaları da yıl boyunca devam etmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Okulumuzun AB proje ekibi, STEM konusunda lider ülkelerin bu alanda gelişmişliklerini, yatırımlarını, eğitimlerine entegrasyonunu, PISA ve TIMMS sınavlarındaki başarılarını değerlendirerek, İspanya'ya karar verdiler. Okulumuzdaki eğitim öğretimin aksamaması için bu kurs yaz tatilinde yapılacak ve ITL-Institute kurumundan uzmanlar tarafından verilecektir. İspanya'daki eğitimler sırasında bu ülkede bir okul ziyareti de gerçekleştirilecektir.
Kontenjan Bilgileri: -

Telefon - 0 (372) 323 05 92

WEB - https://eregliataturk.meb.k12.tr

Adres - Bağlık Mah. Hatip Sok. No 72 Kdz.Ereğli / ZONGULDAK

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezindedir.

Adres - Bağlık Mah. Hatip Sok. No 72 Kdz.Ereğli / ZONGULDAK

Ulaşım Toplu taşıma araçları ile sağlanabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 1,2 km İl merkezine 47 km mesafededir.